Blog Home Contact Me


NATURAL KINFOLK WEDDING


04.07.2016Hallo lieve mensen! Dit is mijn eerste blog (ooit). Jep! De komende tijd wil ik graag op onregelmatige basis wat styling ideeën en inspiratie met jullie delen over (bruiloft)styling, hotspots, bloemen, interieur en ander moois.


Tijd om te starten met een persoonlijk bruilofts favoriet op het moment; de Kinfolk bruiloft. Als het gaat om bruiloften, raak ik vooral geïnspireerd door de natuur of een mooie plek dat hierdoor hierdoor omgeven wordt. In de categorie “hoog ik wil het gehalte”, zitten voor mij simpele en relaxte bruiloften, die smeken om bloemen in het haar (of wat verdwaalde verse kruiden). Minimale vereiste is ook: het zonnetje. Al laat die het nog wel eens afweten (want: Nederland). Maar er is hoop: ook in Nederland zijn fantastische locaties te vinden waar binnen schuilen geen straf is. Ik deel graag een moodbord met jullie om in de stemming te komen en wat (locatie/aankleding/bloemen) tips om dit klusje in Nederland te klaren.


Hierbij de ingrediënten voor een natuurlijke Kinfolk bruiloft:


STEMMING: Puur en authentiek

MUZIEK: Akoestisch folk voor de ceremonie, daarna een Indie band of zo’n-too cool for school- Hipster DJ

UITDAGING: Oké dit is een makkie, je neemt de trein weg van de drukte en drama van de stad en vindt een simpel landhuis of rustieke schuur (bonuspunten!) met grote tuin. Je nodigt je dierbaarste vrienden en familie uit en trekt een nonchalante kanten jurk aan (waar je aanstaande van gaat kwijlen). Je geniet van een gezamenlijk diner aan lange houten tafels met veldbloemen (what else), je heft je wijnglas en zegt “hi” tegen al die oh so sophisticated koppels die er zijn!  En dan, na een paar glazen, misschien een dansje of wat. Feest!

WELKOM

Welkom bij Liza Lente, een blog over (bruiloft)styling, hotspots, bloemen, interieur en ander moois.

Me


len·te (de; v; meervoud: lentes)

  1. eerste jaargetijde; voorjaar
  2. (fig.) de - des levens; seizoen waarin planten weer gaan groeien en de vogels broeden

instagram

Pinterest